Voleibol

“Ens sentim una mica enganyats”

Zamora lamenta la derrota per només un vot en les eleccions a la federació espanyola i se sent avalada pel suport rebut per seguir lluitant pel canvi i per esgotar també la via judicial

“És una llàstima no haver materialitzat el canvi en el voleibol espanyol per només un vot (35-34). És difícil fer una valoració quan hem tingut el procés electoral tan ple de presumptes irregularitats i quan estem en via judicial”, explica la presidenta de la federació catalana Maribel Zamora, la candidata del grup Ahora Vóley que dimarts es va quedar a un sol vot d’evitar la perpetuació d’Agustín Martín Santos al capdavant de la federació espanyola. “Estic molt agraïda de la feina del nostre equip. Les federacions territorials han liderat tot el moviment de canvi i hem sentit molt de prop tot el recolzament real de clubs i esportistes i en general de tothom, tant a nivell estatal com fins i tot a nivell internacional perquè també ens han escrit persones d’altres països i altres entorns, per tant la valoració és molt positiva. La gent ha entès quin és el model de gestió que plantegem i això ens dona forces per seguir”, explica la catalana, que exposa les dues vies obertes: “Seguim endavant en la via judicial perquè tenim una mica la sensació que ens han enganyat en tot el procés electoral i ho hem d’aclarir. La part més important és que hem de continuar treballant per fer un voleibol millor, més modern i més acorde al tipus d’esport que tenim. Fer un salt qualitatiu cap a la seriositat i la professionalització.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)