Atletisme

Format reduït i amb restriccions per honorar als millors atletes catalans del 2019

La pandèmia va ajornar la 29a Diada de l’Atletisme Català en el mes de juny i ara s’han donat els guardons. Jesús Ángel Garcia Bragado i Esther Guerrero, els millors absoluts

La 29a Diada de l’Atletisme Català es va celebrar dijous al vespre en un format especial i reduït, marcat per les restriccions sanitàries de la pandèmia del Covid-19. Per fi es van poder donar els seus guardons als millors atletes catalans de la temporada 2019, ja que en el seu moment la gal·la prevista per principis del mes de juny d’aquest any es va haver de suspendre. L’entrega dels premis es va fer a la sala d’actes de la federació catalana, a porta tancada i amb només la presencia dels guardonats en diferents horaris.

Tots els premiats ja es van fer públics en el mes de juny i Jesús Ángel Garcia Bragado (ISS L’Hospitalet) i Esther Guerrero (New Balance) van ser cels escollits per les seves grans actuacions durant la temporada, en especial en el mundial de Doha 2019 on el marxador va ser vuitè, finalista, en els 50 km marxa i la migfondista va arribar a la semifinal del 1.500 m. En categories d’edats van ser guardonats atletes destacats internacionalment, com en la sub-23, en què Abdessamad Oukhelfen (CA Igualada) i Pol Retamal (FC Barcelona) van compartir el premi, i en noies va ser per a Anna Obradors (ISS l’Hospitalet). En sub-20, els millors van ser Bernat Erta (Barça) i Maria Vicente (Nike).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)