Handbol

Carregats de confiança

Handbol. El Sarrià, sense baixes, vol repetir a la pista del Teucro la victòria de Bordils per consolidar la remuntada en la classificació

La UE Sarrià viatja a la pista del Teucro (20.30 h) sense baixes i amb la voluntat de donar un altre cop sobre la taula després de la valuosa victòria en el derbi de Bordils (24-26). Els gallecs (setens amb vuit punts) són un rival directe dels gironins, que ja van patir de valent a casa per esgarrapar un empat (24-24) en la primera volta. “És un equip que no es desenganxa mai del marcador, amb un joc alegre; a casa vam viure uns minuts finals angoixants en què el partit hauria pogut caure de qualsevol banda”, recorda l’entrenador del Sarrià, Salva Puig, que també adverteix que els partits de casa són els més costeruts de la categoria. “Hi ha molta igualtat entre tots els equips i guanyar costa molt, però nosaltres confiem a tornar amb un empat o una victòria perquè sabrem que serà igualat.”

LA PRÈVIA

És un equip que no es desenganxa mai del marcador i amb la igualtat que hi ha costa guanyar fora
Salva Puig
entrenador de la UE Sarrià
Patrocini
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)