Pàdel

Duel català en la final de mestres

La barcelonina Sainz i la menorquina Triay passen amb comoditat, i la reusenca Sánchez i la madrilenya Salazar fan una remuntada èpica en l’Estrella Damm Menorca Master

La final de l’Estrella Damm Menorca Master tindran un duel català. La barcelonina Lucia Sainz i la menorquina Gemma Triay es jugaran el títol contra la reusenca Ari Sánchez i la madrilenya Ale Salazar. Aquesta serà la segona final d’un masters per a la barcelonina, la primera la va jugar amb la madrilenya Marta Ortega i la va perdre. La reusenca i la madrilenya són les actuals campiones i defensaran el títol.

En la primera semifinal Lucia Sainz i Gemma Triay, les número u de l’any, han derrotat per 6-1 i 6-4 a la madrilenya Marta Ortega i a la canaria Marta Marrero. En el primer set la barcelonina i la menorquina han sigut molt superior, i en el segon les coses s’han anivellat una mica. El breck que han aconsgeuit Lucia Sainz i Gemma Triay en el primer joc els ha fet anar sempre per davant i quan Marta Ortega i Marta Marrero els hi han trencat el servei en el sisè joc, l’han recuperat en el següent.

Ari Sánchez i Ale Salazar han protagonitzat una remuntada èpica en la semifinal i han guanyat la murciana Patricia Llaguno i la navarresa Elisabet Amatriaín per 5-7, 7-6 (2) i 6-1 després de salvar cinc boles de partit en el segon set. L’enfrontament ha durat 3h15 i ha sigut d’una lluita impressionant. Ari Sánchez i Ale Salazar s’han avançat en el primer set però no han pogut superar el bon joc de les rivals que s’han imposat per un ajustat 5-7. En el segon set la reusenca i la madrilenya han desaprofitat quatre boles de breck en el primer joc i després han entrat en crisi i han arribat a perdre per 0-5. A partir d’aquí han demostrat una força mental i física espectacular i poc a poc han tornat a entrar en el partit fins guanyar per 7-6 (2) en el tie-brek. En el darrer set la murciana i la navarresa no han pogut aguantar i Ari Sánchez i Ale Salazar s’han imposat amb comoditat per 6-1.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)