El Sarrià encaixa la quarta derrota en cinc partits a fora (34-28)

Handbol.

El Sarrià ha perdut a la pista del Teucro –segon triomf a casa, tercer del curs– i segueix sense guanyar com a visitant a excepció del duel de dimarts al Blanc i Verd. És la quarta derrota en cinc partits com a visitant dels sarrianencs, que malgrat el 2-0 inicial s’han mantingut amb opcions en la primera meitat (15-13), en què gaudien d’un únic avantatge (7-8 Guillem Lozano).

Salva Puig s’ha vist obligat a aturar el partit amb el 21-15 al minut deu de la segona meitat i amb els locals dominant amb un 6-2 després del descans. La màxima local arribaria als set (23-16) i, el pitjor, el cop al genoll de Martí Arnau que el feia marxar directament al vestidor amb 29-23 al marcador.

Teixidor i Vicente després d’un altre temps mort de Puig a set minuts per acabar escurçaven la distància en ments d’un (31-26 a 6:04) però la diferència tornava als set en un tres i no res (33-26) amb aturada i contraatac del conjunt gallec, que amb Remeseiro la situava en vuit per primer cop (34-26)