Voleibol

El grup de Zamora impugna les eleccions

Voleibol. Denuncia que l’expresident andalús va exercir el dret de representació quan la seva federació estava en ple procés electoral

La candidatura Ahora Vóley, que lidera la presidenta de la Federació Catalana de Voleibol, Maribel Zamora, ha presentat un recurs a la junta electoral en què denuncia possibles irregularitats en la representació de vot del president de la federació andalusa, Ramón Velázquez, que va cedir el dret al membre de la federació de Castella i Lleó Jesús Soria en les eleccions a la federació espanyola de dimarts passat. Velázquez no era president perquè l’andalusa estava immersa en el procés electoral i no tenia el dret, que hauria d’haver exercit el president de la gestora. Els interventors de la candidatura de Zamora ja van especificar aquests termes en l’acta de les eleccions, en què Agustín Martín Santos va ser reelegit per un ajustat 35-34. Paral·lelament, el grup opositor que advoca pel canvi ja va tirar endavant un recurs contenciós administratiu contra la resolució del TAD per presumptes irregularitats en el cens. Si la junta electoral o el TAD consideressin els recursos, les eleccions es podrien repetir.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)