Futbol sala

L’Industrias reacciona a Martorell i accedeix als quarts de la copa (3-6)

L’Industrias Santa Coloma ha reaccionat quan perdia per 2-0 en el primer temps davant del matagegants Martorell, conjunt de la segona B, i s’ha classificat per jugar els quarts de la copa del Rei. A partir d’una defensa estricta i sortides comptades però perilloses, el Martorell s’ha posat amb un amenaçador 2-0. Ramon, de penal discutit, i Fuad, marcant el rebuig del porter després d’una gran acció d’Oussama per la banda, han fet por als colomencs que, a poc a poc i amb una actitud irreprotxable, han imposat el seu major ritme. Drahovsky, en una jugada d’estratègia en un servei de banda, i transformant un doble penal ha restablert la teòrica normalitat abans del descans (2-2). Álvarez ha avançat per primer cop els visitants, però no han sentenciat i Cristian Garcia ha fet el 3-3 i ha recuperat la il·lusió del locals. Tan sols onze segons més tard, però, Cardona ha apaivagat els ànims del Martorell amb un xut per l’escaire amb la cama dreta (3-4). El festival de Cardona ha prosseguit en l’acció posterior (3-5) en un minut de bogeria amb tres gols. El conjunt local ha fet atac de cinc a 4 minuts del final, però no n’ha tret res de bo i Drahovsky, altre cop des dels deu metres, ha clavat el 3-6 en l’últim minut.