El Zodiac Barceloneta tanca la fase amb una victòria contra el Brescia (6-8)

Fa una gran defensa, suma el tercer triomf en tres partits en la bombolla de Budapest i lidera el seu grup de la lliga de Campions

El Zodiac Atlètic Barcelona ha guanyat el Brescia per 6-8 i ha tancat aquesta fase en la bombolla de Budapest de la lliga de Campions com a líder del seu grup. Els mariners han guanyat els tres partits que hi han disputat i s’han mostrat superiors als seus rivals.

El conjunt italià ha iniciat bé el partit, ha demostrat el seu potencial i s’ha avançat amb un 2-1 en el primer quart. El Barceloneta ha donat la volta al marcador en el segon període, en el que ha començat a funcionar la seva defensa, sobretot en les jugades en que estava en inferioritat. S’ha arribat al descans amb un 3-4 pels barcelonins.

Alberto Munarriz ha tancat el segon quart amb un gol i ha iniciat el tercer amb un altre. De fet n’ha marcat quatre de manera consecutiva i ha situat el marcador en un 3-7 en l’inici del darrer període. El porter Dani López Pinedo també ha contribuït amb les seves aturades i els italians s’han vist superats per la defensa del Barceloneta que només ha encaixat dos gols en les dotze accions d’home de més que ha tingut el Brescia. En els darrers dos minuts els italians han anotat dos gols i han maquillat una mica el resultat.