La gran defensa venç el Brescia

Waterpolo. El Zodiac Barceloneta suma la tercera victòria en tres partits i tanca la fase liderant el seu grup de la lliga de campions

Brescia 6 Barceloneta 8

AN BRESCIA:Del Lungo, Dolce, Presciutti, Lazic, Jokovic (1), Nikolaidis (1), Renzuto, Cannella (2), Alesiani, Vlachopoulos (2), Di Somma, Gitto i Rossi.ZODIAC CN ATLÈTIC BARCELONETA:López Pinedo, Famera (1), Granados (2), Munarriz (4), Bodegas, Larumbe, Aleksic, Fernández, Del Toro, Perrone, Mallarach, Bustos (1) i Coimbra.PARCIALS:2-1, 1-3, 0-2 i 3-2.

El Zodiac Atlètic Barcelona va derrotar el Brescia per 6-8 i va tancar la fase de la bombolla de Budapest de la lliga de campions com a líder del seu grup. Els mariners van guanyar els tres partits que van disputar i es van mostrar superiors als seus rivals. Contra els italians, la gran defensa, les aturades de López Pinedo i els quatre gols de Munarriz van ser la clau.

El Brescia va demostrar el seu potencial en l’inici del partit i es va avançar amb un 2-1 en el primer quart. El Barceloneta va capgirar el marcador en el segon període i va arribar al descans amb un 3-4 al seu favor.

Munarriz va tancar el segon quart amb un gol i va iniciar el tercer amb un altre, i aprofitant la seva inspiració en va marcar quatre de consecutius, que van situar el marcador en un 3-7 en l’inici del darrer període. El porter López Pinedo també va contribuir a l’avantatge amb les seves aturades i els italians es van veure superats per la defensa del Barceloneta, que només va encaixar dos gols en les dotze accions d’home de més que va tenir el Brescia. En els darrers dos minuts els italians van anotar dos gols i van maquillar una mica el resultat.