El Sarrià resisteix 30 minuts contra el Burgos (26-34)

Divisió de plata.

La UE Sarrià ha cedit aquesta tarda contra el Burgos, un dels favorits a l’ascens, en un partit que s’ha trencat en la segona part després d’uns primers 30 minuts de gran igualtat. Els gironins, sense David Mariscal, han fet un inici fulgurant (8-5) amb protagonisme per a Moreno, que ha aturat dos penals, contra un rival farcit de jugadors internacionals i amb experiència a l’Asobal. El montenegrí Mijuskovic, sota els pals, també ha fet valer la seva qualitat però tot i la bateria de llançadors de l’equip castellà, entre els quals Dalmau Huix, l’equip de Salva Puig ha resistit en el primer temps (14-15) i en el segon de la mà de Guillem Lozano, Pere Arnau i Ballester fins que un parcial de 0-5 ha acabat decidint el duel (21-27) tot i que els jugadors locals han continuat jugant amb orgull i fins i tot han arriscat amb una doble mixa per mirar de posar entrebancs al Burgos. Tot i la pressió defensiva del Sarrià el Burgos ha mantingut la calma i no ha patit per conservar la diferència. Lozano (8 gols) ha estat el màxim golejador del Sarrià i Torres (7), el de l’equip de Burgos.