Esports de muntanya

Quatre podis catalans en la primera copa del món d’esquí de muntanya

Muntanya.

Albert Pérez ha guanyat la plata en la cursa vertical de la categoria júnior en la primera cita de la copa del món d’esquí de muntanya, en què l’esquiador d’El Pla da Santa Maria ha sumat el quart podi català del cap de setmana en l’Adamello Ski Raid. En la categoria absoluta Marta Garcia Farrés ha estat sisena i Oriol Cardona setè.

Els esquiadors de la selecció italiana han ocupat els tres llocs del podi en la vertical en homes –Federico Nicolini, Robert Antonioli i Davide Magnini– i les tres primeres dones han estat la francesa Axelle Mollaret, la sueca Tove Alexandersson i la suïssa Victoria Kreuzer.

Tres dissabte

L’osonenca Marta Garcia Farrés va ser segona en la modalitat esprint, que va guanyar Marianne Fatton. Oriol Cardona va acabar dotzè degut a una sanció per haver tocat els esquís abans de la zona permesa. El banyolí havia estat el millor en les semifinals mentre Marc Pinsach no va superar la primera ronda en què Cardona feia el segon millor registre i acabava en el lloc 52, just darrere Pau Coll.

Els berguedans Ot Ferrer i Maria Costa van guanyar l’or i el bronze en les proves sub-20.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)