Esports de muntanya

La Crono Núria s’ajorna fins el 23 de gener per les restriccions de mobilitat

Muntanya.

La vuitena edició de la Crono Núria, que obria el calendari de curses verticals de la FEEC, no es farà diumenge que ve dia 27 com estava previst.

El Memorial Ramon Casadevall, que organitza Unió Excursionista de Vic i que es fa a la Vall de Núria havia canviat de data en les tres darreres edicions per ser la primera Sant Silvestre d’esquí de muntanya.

El motiu de l’ajornament són les limitacions de mobilitat i, el 23 de gener és la nova data tot i que la situació de la pandèmia pot fer-la canviar de nou. La cita solia comptar amb centenars de participants de tot el país que tenien en la cronoescalada una de les primeres competicions de la temporada d’hivern.

La Copa de Curses Verticals-FGC s’ha de completar amb dues proves més: la 14a Crononiu a La Molina el 9 de gener i el dia 31 la Valls d’Àneu a Espot amb els campionats de Catalunya de verticals i d’esprints.

L’edició del 2019 la van guanyar Júlia Casanovas i Albert Pérez, que aquest diumenge ha estat segon en la vertical de la categoria júnior en la primera cita de la copa del món.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)