Atletisme

Victòries sense rècords de Dibaba i Gressier en els 5 km de la Cursa dels Nassos

Les plusmarques han estat catalanes a càrrec de Santiago Catrofe (13:40) i Esther Guerrero (16:03)

L’etíop Genzebe Dibaba, amb un registre de 15:00, s’ha quedat a 16 segons del rècord del món de 5 km en la Cursa dels Nassos de Barcelona, que ha aquest any ha canviat de format a causa de la pandèmia. L’estrella etíop, ajudada per Aniol Borràs i Roberto Alaiz en el paper de llebres, no ha pogut amb la plusmarca de la neerlandesa Siffan Hassan (14:44). La victòria en la prova masculina ha estat per al francès Jimmy Gressier, que amb 13:39 s’ha quedat lluny també de la seva plusmarca europea (13:18). No hi hagut rècord mundial ni europeu, però si dues plusmarques catalanes a càrrec de Santiago Catrofe, segon amb 13:40, i Esther Guerrero, tercera amb 16:03. Les millors marques anteriors eren en poder d’Abdessamad Oukhelfen (14:00) i Marta Galimany (16:14). La tercera plaça masculina ha estat per al també francès Yann Shurb (13:45), mentre que el segon lloc en dones ha estat per a Anna Dibaba (16:02), la germana petita de Genzebe.

El programa de la Cusa dels Nassos es completarà amb una prova d’elit de 10 km i una altra de popular, que tindrà un miler de participants repartits en tres sortides.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)