Ciclisme

Títols catalans en l’inici de l’estatal de ciclocròs a Torrelavega

Ciclisme. Els cadets Marta Cano i Carlos Gámez triomfen en la primera jornada. El colofó, aquest diumenge amb Jofre Cullell

“La cursa amb el fang ha estat molt cansada, entre això i les escales hi havia molts trams de caminar que m’han desgastat perquè no hi estic acostumada, però a la última volta he pogut accelerar.” Són les impressions de Marta Cano, emocionada per guanyar el seu primer títol estatal.

La corredora del Bike Garraf és campiona d’Espanya cadet amb la selecció catalana, que en la primera jornada sumava dos títols perquè Carles Gàmez (Lliçà d’Amunt CC) obria el foc amb el seu triomf en la cursa masculina. “Mai m’havia sentit així, ha estat molt emocionant. Ha estat una cursa molt divertida amb el fang” explica després d’haver-se escapat en la primera de les tres voltes amb dos corredors més i decidir la cursa al final superant el navarrès Mikel Regil.

Laia Bosch (CC Ataraxia) era desena en cadet mentre Ivan Viladrich (Baix Ebre PC) acabava quinzè. El gironí Lluc Coma (Club BTT Fornells de la Selva) era sisè en categoria júnior, en què el subcampió estatal d’XCO Nil Solà (CC Biking Point) era novè i Adrià Franquesa (Vilanova UC) vintè. Tomàs Misser ha guanyat el títol en Màster 40.

El plat fort

Els sub-23 Jofre Cullell i Marc Brustenga, que aquest 2021 han canviat d’equip –Primaflor Mondraker i el filial del Caja Rural en BTT i carretera respectivament– poden engreixar la nòmina catalana de títols aquest diumenge. La selecció catalana de Carles Torrent i Pere Garcia i la completen els elit Jordina Muntadas (Santvi CC) i Albert Poblet (CN Vic-ETB) i Marc Romero (CE Bike Garraf).

Patrocini
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)