Handbol

Jordi Ribera s’endú sis jugadors catalans al mundial d’Egipte

Cañellas, Viran, Solé, Gómez, Figueras i Ariño entren en la llista final de 18 jugadors de la selecció espanyola

El seleccionador espanyol d’handbol, Jordi Ribera, ha confirmat aquesta tarda el nom dels 18 jugadors que disputaran a partir de dimecres el campionat del món a Egipte. El gironí manté en l’equip tots els catalans que havia citat per a la primera concentració: Joan Cañellas (Pick Szeged), Viran Morros i Ferran Solé (PSG), Aleix Gómez i AItor Ariño (FC Barcelona) i Adrià Figueras (HBC Nantes). En l’equip també s’hi mantenen Gonzalo Pérez de Vargas i Raúl Entrerríos (FC Barcelona), que ja van ser campions d’Europa el gener passat.

Les principals novetats en la convocatòria són la presència del porter del Benfica Sergey Hernández i del pivot de l’Ademar Rubén Marchán. La resta de jugadors són Rodrigo Corrales (Veszprém), Dani Sarmiento (Saint-Raphaël), Jorge Maqueda (Veszprém), Álex Duixebàev (Kielce), Iosu Goñi (Chambéry), Daniel Duixebàev (Kielce); Gedeón Guardiola (Lemgo) i Ángel Fernández (Kielce).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)