Futbol sala

Suspesa per la borrasca

Futbol sala. La final de la supercopa que havia de jugar avui el Barça al WiZink Center de Madrid contra l’Inter s’ha ajornat a causa del mal temps i no té data de celebració

La final de la supercopa de futbol sala que el Barça havia de jugar avui al WiZink Center de Madrid contra l’Inter (19.45 h) va quedar ajornada ahir per culpa del temporal Filomena, que complica moltíssim les comunicacions amb Madrid, una de les zones de l’Estat amb més afectació. La Federació Espanyola de Futbol i els dos clubs hauran de pactar una nova data. El Barça tenia previst viatjar avui mateix al matí amb el TAV però, ahir, en el moment de prendre la decisió era improbable que la línia fèrria d’alta velocitat estigués operativa i tampoc era clara la fluïdesa de les comunicacions aèries amb Barajas. El Barça, bicampió en tres finals, buscarà el seu primer títol del curs 2020/21.

Dídac Plana: positiu

El porter Dídac Plana és positiu de la Covid-19 amb simptomatologia molt lleu i es manté aïllat de l’equip. El positiu es va detectar en les proves d’antígens que l’equip va passar dissabte al matí. Arran del resultat, l’equip no es va poder entrenar seguint el protocol mèdic i tota la plantilla es van sotmetre a uns tests PCR amb resultat negatiu. Plana haurà d’estar-se aïllat un mínim de 10 dies segons marca el protocol.

Adolfo: 5 o 6 setmanes

Tampoc no hauria jugat Adolfo, que té un trencament a l’adductor de la cuixa esquerra i estarà de baixa entre cinc i sis setmanes. Ferrao, amb molèsties al bessó dret, és baixa per precaució. Sigui com vulgui, el Barça rebrà divendres al Palau (18.30 h) el Pristina de Kosova en els setzens a partit únic de la UEFA Futsal Champions League 2020/21.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)