Handbol

El mundial d’Egipte serà a porta tancada per evitar la propagació de la Covid-19

Comença dimecres a El Caire amb el partit entre els amfitrions i Xile

El comitè organitzador del mundial d’Egipte, que comença dimecres a El Caire, ha decidit no permetre l’entrada de públic als partits com a mesura per evitar la propagació de la Covid-19. A través d’un comunicat, s’ha confirmat que el campionat es disputaria porta tancada després de la reunió que ha aplegat el primer ministre egipci Mustafa Madbuli, el primer ministre de Joventut i Esports Ashraf Sobhy, i el president de la Federació Internacional d’Handbol (IHF) Hassan Mostafa, ente d’altres. En un primer moment, s’havia previst que els partits es disputarien amb un màxim de públic del 20% de l’aforament de cada pavelló. Aquesta mesura inicial havia provocat les protestes dels jugadors que, fins i tot, van enviar una carta a la IHF signada, entre d’altres, pels capitans de les seleccions d’Alemanya, Uwe Geinsheimer, de Dinamarca, Niklas Landin, o de Croàcia, Domagoj Duvnjak, mostrant la seva posició contrària.

El mundial, que es jugarà en quatre pavellons (dos a El Caire, un a Giza i un a Alexandria), aplegarà per primer cop a 32 seleccions, en comptes de les 24 de l’última edició. Egipte viu des de finals de desembre un repunt en els casos de coronavirus i actualment hi ha un total de 149.000 casos i han mort més de 8.100 persones.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)