Futbol sala

El campió inicia la defensa

Futbol sala. El Barça rep com a favorit, tot i quatre baixes, el Pristina, el campió de Kosova, en l’eliminatòria de setzens de final a partit únic de la Champions 2020/21 (18.30 h, Esport3)

El Barça, recent campió de la UEFA Futsal Champions League 2019/20 a l’octubre al Palau contra El Pozo, inicia avui a casa el camí cap al títol 2020/21 contra el Pristina de Kosova, rival en els setzens a partit únic (18.30 h, Esport3). Els vuitens es jugaran entre el 16 i el 21 de febrer i la final a vuit entre l’abril i el maig a Minsk. El Pristina, campió de Kosova i que té a les seves files el brasiler exjugador del Xota Alan, ha eliminat el Tirana albanès (3-0) i és un rival força desconegut. “La Champions és molt especial i ens fa molta il·lusió. Ser campió és molt difícil, però és un objectiu prioritari”, reflexiona el tècnic, Andreu Plaza, que alerta del perill del debut. El porter Miquel Feixas, per la seva banda, haurà d’assumir el pes en absència de Dídac Plana, que va donar positiu: “Hem de respectar el rival, la competició i a nosaltres mateixos. Anem a totes. És una llàstima que sigui per la baixa de Dídac, però afronto l’oportunitat amb moltes ganes.” Tampoc no hi seran ni Aicardo i Adolfo, per lesions musculars, ni Ferrão, amb molèsties al bessó de la cama dreta. El porter del filial Óscar de la Faya completa la convocatòria.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)