Handbol

Tots a punt per a Ribera

Handbol. Els jugadors de l’equip espanyol superen les proves PCR i estaran a disposició del sarrianenc per al debut mundialista contra el Brasil

En l’actual context de pandèmia, les proves PCR s’han convertit en una rutina tan habitual com indispensable a l’hora d’afrontar qualsevol competició internacional. Els integrants de la selecció espanyola, amb el tècnic sarrianenc Jordi Ribera al capdavant, van superar sense cap positiu els controls a la seva arribada a Egipte, tant a l’aeroport com posteriorment a l’hotel de concentració. Per tant, els divuit jugadors, amb sis catalans, estaran a la seva disposició per al debut en el mundial contra el Brasil (18 h, Tdp), que en canvi va tenir set baixes abans de volar al Caire, entre ells, el blaugrana Petrus, positiu per Covid-19.

França supera Noruega

Tot i els dubtes amb què arribava al torneig, França va imposar els galons i la defensa a Noruega (24-28) en el duel entre dos dels candidats al títol.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)