Futbol sala

El Barça passa a vuitens de la Champions amb golejada (9-2)

Esquerdinha marca tres gols i Sergio Lozano es lesiona en el genoll dret

El Barça s’ha classificat pels vuitens de finals de la UEFA Futsal Champions League al golejar per 9-2 el Pristina de Kosova. Els blaugrana han trigat a marcar el primer gol però després han sigut molt superiors i els gols han anat arribant un darrera l’altre. Esquerdinha ha destacat amb tres dianes. La nota negativa ha estat la lesió en el genoll dret de Sergio Lozano. Dilluns se li farà una ressonància magnètica per veure el seu abast.

El primer gol del Barça no ha arribat fins el 12 minuts, però un cop s’ha avançat en el marcador no ha tingut aturador. En els primers minuts el Pristina s’ha defensat i ha buscat el contraatac, i ha obligat a Feixas a fer una parell de bones aturades. Un temps mort en el minut 11 d’Andreu Plaza ha canviat les coses, i ràpidament Dyego ha marcat, i un minut i mig després Esquerdinha ha fet el 2-0. En el minut 16 Sergio Lozano ha rebut una entrada forta en el genoll dret i s’ha hagut de retirar lesionat cap el vestidor. Els seus companys estaven llençats i Daniel i Joselito han situat el 4-0 en el marcador. El Pristina ha marcat en un contraatac i a un minut del descans Matheus ha anotat el 5-1 amb que ha finalitzat la primera meitat.

La segona part ha començat amb una greu errada del porter visitant i un gol d’Esquerdinha. El Pristina ha marcat en la sacada d’una falta, però els blaugrana han continuat buscant la porteria contraria. Esquerdinha ha fet el seu tercer gol (7-2) i en els darrers minuts Povill n’ha marcat dos i ha completat el resultat de 9-2.