Futbol sala

Sergio Lozano diu que estarà una mesos de baixa per la nova lesió

El capità del Barça agraeix a travès de les xarxes socials el suport que ha rebut des que es va lesionar ahir

Sergio Lozano ha agraït a través de les xarxes socials el suport que ha rebut després de la seva lesió i ha dit que estarà una mesos apartat de les pistes: “A l’espera de la ressonància magnètica tot apunta que em tiraré uns mesos fora, és una cosa difícil d’explicar i difícil d’entendre, em trobava en el millor moment després de les operacions, com vaig dir el meu millor premi és tornar a sentir-me així, però desgraciadament sembla que quan tornes a gaudir jugant del que més estimo, em torno a trencar el genoll.”

El capità del conjunt blaugrana ha manifestat que se sent molt estimat per les mostres de suport que ha rebut després de la seva nova lesió: “Moltíssimes gràcies pels molts missatges d’ànim, realment em sento molt estimat i això és un gran orgull que, siguis de l’equip que siguis, sempre tingueu unes paraules boniques per a mi”. Finalment ha manifestat que en aquests moments està desanimat però que en uns dies ho superarà i que posarà tot el seu esforç per recuperar-se plenament: “Ara mateix ho veig tot negre i fins i tot penses coses que potser et puguis penedir, però també em conec i quan passin uns dies i tot torni a la calma tinc clar que tornaré a enfocar i posar tot el meu esforç en recuperar-me a el 100%.”

El capità del Barça va rebre una forta entrada en el genoll dret en la primera part del partit de setzens de final de la UEFA Champions League que va jugar divendres contra el Pristina de Kosova.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)