Esports de muntanya

Podis catalans en la cursa individual del campionat estatal

Esquí de muntanya. Les proves de la modalitat esprint es van cancel·lar pel fort vent

La victòria d’Oriol Cardona i els segons llocs de Marc Pinsach i Marta Garcia Farrés donen a la selecció catalana tres podis en la cursa individual del campionat estatal d’esquí de muntanya a la Vall de Boí, després que s’haguessin de cancel·lar les proves de la modalitat esprint pel fort vent, divendres. Aquest diumenge s’ha de tancar la competició amb les proves verticals.

En les proves de relleus promesa la pallaresa Aina Garreta i els berguedans Ot Ferrer i Tomeu Comelllas van guanyar les primeres medalles d’or per a l’equip de la FEEC.

“Tot i que al principi hem anat molt junts amb en Marc i l’Antonio [Alcaide, tercer], i he tingut problemes amb les pells, m’he hagut d’espavilar i pensava que acabaria sense forces” explica Cardona, que finalment treia un minut a Pinsach i acabava en 1h27:20.

La cursa s’ha disputat en un recorregut alternatiu de dues voltes i sis pujades i baixades.

Més podis

Albert Pérez i Ot Ferrer han acabat primer i segon júnior, categoria en què el títol ha estat per a Maria Costa. En juvenils, Ares Torra ha estat segona i Enric Baños i Martina Gomfaus tercers. En cadet Aaron Álvarez i Aina Garreta són segons mentre en infantils els primers i segons han estat Álvaro Gallardo i Gil Rocias i Núria Balaguer i Mariona Flores.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)