Futbol sala

L’Industrias Santa Coloma salva l’empat a la pista de l’Osasuna Magna Xota (2-2)

Cardona, de falta, i Drahovsky, de penal, han signat la remuntada colomenca

L’Industrias Santa Coloma ha tancat la primera volta amb un treballat empat contra l’Osasuna Magna Xota (2-2) al pavelló d’Anaitasuna. L’equip colomenc no ha sabut traduir en el marcador el seu domini a la primera meitat i en la segona ha vist com el conjunt local, molt més actiu, s’avançava amb dos gols. L’empat ha arribat a pilota aturada. Marc Cardona, de falta, i Tomas Drahovsky, de penal, quan ja jugaven amb porter jugador, han restablert l’equilibri.

La primera meitat ha estat de clar domini colomenc. Pressionant la sortida del rival, l’equip de Javi Rodríguez ha recuperat un munt de pilotes i ha disposat de clares oportunitats per superar la porteria navarresa al contraatac. Llamas (8’) i Drahovsky (10’) amb un xut que s’ha estavellat a la base del pal han pogut inaugurar el marcador. El mateix ala eslovac ha tingut un doble penal (16’) per trencar el gel, però el seu xut ha anat massa centrat i Asier, un dels protagonistes de la primera meitat, l’ha aturat sense excessives dificultats. L’Industrias havia fet mèrits per arribar al descans amb avantatge, però el primer període s’ha tancat amb el zero a zero inicial.

L’Osasuna ha sortit molt més actiu en la segona meitat i ha pres la iniciativa després d’una jugada confusa en què Roberto Martil (25’) ha estat el més llest, superant a la mitja volta a Mario Almagro per baix. L’Industrias s’ha refet del cop i Drahovsky ha tornat a disposar d’oportunitats per marcar, però primer el pal i després Asier han tornat a frustrar les intencions del golejador colomenc. L’equip navarrès, en canvi, s’ha mostrat molt més efectiu i en un contraatac culminat per Linhares ha marcat el segon (33’). La insistència catalana ha tingut per fi premi. Ha hagut de ser Marc Cardona amb una falta que ha tret les teranyines de l’escaire de la porteria d’Asier l’encarregat d’encetar el caseller colomenc (34’). Javi Rodríguez se l’ha jugat amb porter jugador a 3:45 pel final i Drahovsky ha signat l’empat de penal, després d’unes mans de Linhares.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)