Futbol sala

Lozano ha de ser operat

Futbol sala. Es confirma la ruptura al lligament encreuat anterior del genoll dret

El capità del Barça Sergio Lozano haurà de ser operat i serà aquest mateix divendres. Les provés mèdiques que se li van fer ahir al matí van confirmar que té una ruptura al lligament encreuat anterior del genoll dret. El doctor Joan Carles Monllau el va visitar a primera hora de la tarda i es va decidir que l’operarà divendres a les tres de la tarda en coordinació amb els serveis mèdics del club. El resultat de l’operació i l’evolució de la recuperació marcaran el seu temps de baixa.

Sergio Lozano es va lesionar divendres passat en el minut setze del partit de setzens de la UEFA Champions League contra el Pristina de Kosova al Palau, i des del primer moment es va veure que podia ser greu, i segurament als lligaments encreuats. És la quarta vegada que es fa mal al genoll dret.

Sorteig de Champions

El sorteig dels vuitens de la Champions es farà dijous. És un sorteig condicionat i com a cap de sèrie número 1 el Barça té quatre possibles rivals: el Kherson d’Ucraïna, el Chrudim txec, el Berettyóújfalu hongarès i l’ACCS de França.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)