Futbol sala

Cap a la copa d’Espanya

Futbol sala. El Barça derrota en l’últim partit de la primera volta el Ribera Navarra, que s’ha avançat dos cops, el primer 14 segons després de començar

Barça 4 Ribera Navarra 2

BARÇA:Miquel Feixas, Marcenio, Esquerdinha, Dyego i Ximbinha –equip inicial–, Joselito, André Coelho, Povill, Matheus, Mario López, Daniel i Óscar de la Faya.RIBERA NAVARRA:Gus, Mínguez, Nil Closas, Gabriel Vasques i Sena –equip inicial–; David, Lemine, Pablo Ibarra, Dani Martín, Pedro, Terry i Adrián Pereira.GOLS:0-1 (1’) Mínguez. 1-1 (6’) Joselito. 1-2 (9’) David. 2-2 (11’) Dyego. 3-2 (27’) Dyego. 4-2 (33’) David, en pròpia porta.ÀRBITRES:Carreira i Ferrero. Targeta groga a Dyego, Marcenio, Daniel, David, Mínguez i Gus.

El Barça es va classificar matemàticament per a la copa d’Espanya en derrotar per 4-2 el Ribera Navarra en l’últim partit de la primera volta. Els blaugrana van sortir a la pista amb una camiseta de suport al capità Sergio Lozano, que està lesionat i demà l’han d’operar del genoll dret.

El partit no va començar bé per al Barça ja que en la primera jugada d’atac els navarresos van marcar el 0-1, al cap de 14 segons de joc. Els blaugrana van empatar, però el Ribera Navarra es va tornar a avançar. Dyego va empatar dos minuts després i es va arribar al descans amb el 2-2. En la segona part es va decidir el triomf. El mateix Dyego va fer el tercer gol, i el 4-2 definitiu se’l van fer els navarresos en pròpia porta.

El Barça sabrà avui qui serà el seu rival en els vuitens de final de la UEFA Champions League. En el sorteig els blaugrana són caps de sèrie.