Futbol sala

El Barça, contra el pitjor rival

Futbol sala. L’equip d’Andreu Plaza queda emparellat amb l’ACCS de Ricardinho en els vuitens de final de la Champions en una eliminatòria a partit únic que es jugarà al Palau Blaugrana

Segons el coeficient que marca la UEFA, l’ACCS Asnières Villeneuve 92, el rival del Barça als vuitens de final de la Champions, és l’equip més accessible que li podia tocar, però la realitat és ben diferent. L’equip francès és un projecte amb pocs anys de recorregut fet a cop de talonari, dirigit per Jesús Velasco i que té a les seves files grans exjugadors de l’Inter Movistar com ara Ricardinho, Ortiz, N’Gala i Abdessamad Mohammed. En l’eliminatòria anterior va superar el Pesaro en la tanda de penals (2-2 i 8-7) i tindrà la baixa de Bruno Coelho per sanció. L’avantatge per al Barça, el vigent campió, és que l’eliminatòria es resoldrà a partit únic al Palau Blaugrana, entre el 16 i el 21 de febrer. El segon entrenador del Barça, Miguel Andrés, va valorar l’emparellament: “És un equip que és molt més que Ricardinho, disposa dels millors jugadors francesos i és el rival més temible segurament, però per una altra banda jugarem a casa i sempre competim bé en les grans cites i contra els equips que més ens exigeixen.” El vencedor accedirà a la final a vuit de Minsk.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)