Patinatge

Nil Llop competeix a Holanda en la copa del món de patinatge sobre gel

El patinador de velocitat català Nil Llop competirà aquest cap de setmana en la primera copa del món de patinatge de velocitat sobre gel de la ISU (International Skating Union) en dues proves de 500 metres i una de 1.000 metres de la Divisió B a Heerenveen (Holanda). En aquesta localitat holandesa, la ISU ha muntat una bombolla que va acollir la setmana passada l’europeu i on se celebrarà a més una segona copa del món (29-31 de gener) i el campionat del món (11-14 de febrer). Heerenveen ha estat també la residència de Llop durant els últims quatre mesos, en els quals han entrenat en la Thialf Academy i competit en diferents proves internacionals.

Nil Llop, de 18 anys i natural del Prat de Llobregat va aconseguir la medalla de plata en els Youth Olympic Games del 2020, i ja té experiència en una copa del món. Al febrer del 2020 va competir a Calgary (Canadà), on va finalitzar 30è en els 500 metres i el 26è en els 1.000 metres de la divisió B. Llop disputarà dues proves de 500 metres (el dissabte a les 10:06 hores i el diumenge a les 19:13 hores), i una de 1.000 metres (el diumenge a les 20:41 hores). “Arribo a la copa del món amb molta il·lusió i ganes de fer un gran campionat. Estic desitjant poder ensenyar tot el treball realitzat fins ara i que es vegi reflectit en els resultats”, ha comentat. Al patinador català, un dels triomfadors dels WRG Barcelona 2019 en la modalitat de patinatge sobre rodes, li agrada la pista de Heerenveen: “M’agrada i la conec molt bé, ja que he estat entrenant aquí durant els últims mesos. En comparació de l’any passat, el que més he millorat és el patinatge en recta, en la transició per començar a encarar i agafar velocitat”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)