Ciclisme

Tom Dumoulin deixa de competir per reflexionar sobre el seu futur

Ciclisme.

“Ha deixat la concentració per a replantejar-se el seu futur a casa. No participarà en curses de moment” diu el Jumbo-Visma en un comunicat sobre Tom Dumoulin (Maastricht, 1990), que diu haver pres la decisió aquest divendres i que compta amb el suport de l’equip que ha dominat el World Tour la darrera temporada.

El campió del Giro el 2017 afirma que s’ha tret un pes de sobre: “De seguida m’he despertat feliç. Em sento bé un cop presa la decisió d’agafar-me un temps per a mi. Això ja en diu prou.”

Dumoulin confessa que fa bastant temps que sent la dificultat de trobar el seu camí com a ciclista i la pressió que comporta degut a les expectatives en les curses que participa. Guanyador del mallot rosa amb el Sunweb, en el Jumbo s’ha vist eclipsat per Primoz Roglic –positiu en Covid-19, tampoc començarà el calendari cicilista– o Wout Van Aert.

“Vull que l’equip sigui feliç amb mi, que els patrocinadors ho siguin. Que la meva dona i la meva família ho siguin. Vull fer-ho bé per a tots i per això m’he oblidat una mica de mi mateix aquest darrer any. Què vull? Encara vull ser ciclista? I com?” argumenta en el comunicat.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)