Futbol sala

El Barça pateix per sumar els tres punts a Peníscola

S’ha imposat per 1-3, però fins a tres segons del final no ha pogut assegurar el triomf

El Barça ha patit per emportar-se tres importants punts en la seva visita a la pista del Peníscola, on ha guanyat per 1-3. Els blaugrana s’han avançat amb un 0-2, però els locals han buscat la remuntada i han posat a prova al porter visitant que ha fet grans aturades. El Peníscola ha marcat i ha tingut ocasions per empatar, i el definitiu gol blaugrana no ha arribat fins a tres segons del final.

El Peníscola ha sortit molt centrat en el partit i en els primers minuts ja ha disposat de bones ocasions que han posat a prova la defensa i al porter blaugrana. Miquel Feixas ha fet una gran aturada en el minut sis salvant un gol clar dels locals. A partir del minut deu el Barça s’ha tret una mica de sobre el domini local i Esquerdinha ha marcat el 0-1. Fins al descans els blaugrana han disposat d’un parell d’ocasions més, una de molta clara de tres contra el porter, però no han marcat fins a la segona meitat. Després d’una bona combinació en atac de l’equip Marcenio ha fet el 0-2. El Peníscola no s’ha rendit mai, ha buscat la porteria blaugrana i Miquel Feixas ha hagut de fer grans aturades. L’1-2 ha arribat a set minuts del final i els locals han buscat l’empat. En els darrers minuts el Peníscola ha atacat amb porter-jugador i a tres segons del final Marcenio ha assegurat la victòria amb l’1-3.