Handbol

El seleccionador croat anuncia la dimissió després de la derrota contra l’Argentina

Lino Cervar continuarà fins al final del mundial, però diu que la federació li ha de buscar un substitut. Per accedir als quarts de final l’equip balcànic ha de guanyar Dinamarca i que el conjunt sud-americà perdi contra Qatar

El seleccionador croat Lino Cervar ha anunciat la seva dimissió com a màxim responsable del conjunt balcànic després de la derrota (23-19) encaixada aquest dissabte davant l’Argentina de Manolo Cadenas, que li complica l’accés als quarts de final del mundial d’Egipte. “Això és una decepció. Assumeixo la responsabilitat passi el que passi. Això és inacceptable i cal deixar que algú em reemplaci”, va assenyalar Cervar només acabar el partit, segons declaracions recollides pel diari croat Sportske Novosti. “Els jugadors argentins han exhibit esforç, cor, ganes i il·lusió. Tenen fam de victòria i nosaltres hem demostrat que no tenim gana. L’entrenador té la responsabilitat. La vida té els seus alts i baixos, no culpo ningú, però la federació ha de trobar un altre entrenador per al futur” va afegir l’entrenador croat. Lino Cervar, el tècnic que va portar a Croàcia a conquerir el títol de campiona del món el 2003 i un any més tard l’or olímpic, va tornar a la banqueta croata el 2017, conduint l’any passat els balcànics a la final de l’europeu, en què va perdre 22-20 contra Espanya.

Tot i la sorprenent renúncia de Cervar, que en tot cas continuarà a l’equip fins al final del campionat, Croàcia encara té opcions d’accedir als quarts de final, tot i que no dependrà d'ella mateixa. Croàcia, que ja en la primera jornada va signar un sorprenent empat (29-29) davant el Japó, haurà de vèncer demà Dinamarca, la vigent campiona de món, i esperar una derrota de l’Argentina davant Qatar per poder accedir als quarts de final. Una combinació que els croats esperen aconseguir, al menys en la part que els correspon, com va assegurar Cervar: “Per descomptat que vull aconseguir la victòria sobre Dinamarca. Per això no vaig assenyalar amb el dit un sol jugador.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)