Futbol Americà

Els Bucaners i els Chiefs es classifiquen per la Super Bowl

El títol de la NFL es posarà en joc el 7 de febrer a Tampa, Florida

Els Buccaneers de Tampa Bay, del llegendari Tom Brady, i els Chiefs de Kansas City, del jove Patrick Mahomes, jugaran la 55a edició de la Super Bowl el proper 7 de febrer. La final de la NFL es disputarà en aquesta edició a la ciutat de Tampa, a Florida, i els Buccaneers podran jugar a casa. Els Chiefs defensaran el títol que van guanyar en la passada edició.

Els Buccaneer han superat per 26-31 als Packers de Green Bay en la final de la Conferència Nacional (NFC). Per la seva part els Chiefs han guanyartper 38-24 els Bills de Buffalo en la final e la Conferència Americana (AFC).

El quarterback Tom Brady, de 43 anys i amb sis títols de la Super Bowl, ha fet tres passades d’anotació i ha sigut una peça fonamental en el triomf del Buccanners que han sorprès a domicili als Packers, que eren favorits pel fet de tenir l’avantatge de camp. Patrick Mahones, de 25 anys, també ha fet tres passades de touchdown i ha tornat a portar als Chiefs a una final de la Super Bowl, en la que intentaran defensar el títol que van guanyar en la passada edició.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)