Patinatge

La federació catalana inicia la campanya #VolemRodar

Es vol deixar clar que tots els que formen part del col·lectiu estan farts de les restriccions que no deixen entrenar i competir, i reivindicar que fer esport és fer salut

La Federació Catalana de Patinatge ha engegat aquest cap de setmana passat una nova campanya pròpia en la que amb el lema ‘Volem rodar!’ i el hashtag #VolemRodar es vol que tots els que formen part d’aquest col·lectiu estan farts de les restriccions que no els deixen entrenar i competir, i reivindiquen que fer esport és fer salut.

La campanya #VolemRodar s’ha posat en marxa a través de les xarxes socials de la federació i també els hi ha canviat la capçalera per fer servir la imatge amb aquest lema. La federació també anunciar que en els propers dies hi haurà més accions i imatges per difondre i demana que s’en faci la màxima difusió.

La Federació Catalana de Patinatge ha anat donant suport a moltes campanyes que demanen poder tornar a fer esport i que l’esport és salut, com la del col·lectiu ‘Ja n’hi ha prou’, sorgit des dels propis clubs en defensa de la seva base i la seva supervivència.

En el comunicat de presentació de la campanya la federació recorda que ja fa tres mesos, des del 15 d’octubre, una resolució de la Generalitat va obligar a aturar totes les competicions esportives d’àmbit català i territorial. En aquell moment es va anunciar de manera temporal, i s’ha anat allargant amb noves restriccions, i des del passat 7 de gener, amb el tancament de totes les instal·lacions esportives cobertes. La federació també expressa que aquestes decisions demostren el poc coneixement que el Govern Català té d’aquesta activitat essencial en la salut de les persones i especialment dels més joves. Diu que el govern no ha volgut fer cas del clam unànime de tot el sector de l’esport català malgrat les manifestacions, les denúncies i les campanyes engegades des de molts àmbits.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)