Futbol sala

El Barça torna a l’aparador

Futbol sala. El club blaugrana, Ferrão i Andreu Plaza repeteixen amb els màxim guardons del Futsal Awards del 2020. Sergio Lozano és escollit segon millor jugador i Dídac, quart porter

El Barça, amb el títol de la UEFA Futsal Champions League del Palau Blaugrana com a targeta de presentació, ha tornat a acaparar reconeixements en els FutsalPlanet Awards 2020, que es reparteixen cada any a partir de les votacions d’experts de tot el món. El Barça, com a millor club; Ferrão, millor jugador, i Andreu Plaza, millor entrenador, repeteixen per segon curs consecutiu en el palmarès dels guardonats. També estaven entre els nominats Sergio Lozano, que ha ocupat el segon lloc entre els millors jugadors, i Dídac Plana, que ha estat quart en la categoria de porters. El jugador de l’Industrias Santa Coloma David Álvarez figurava entre els nominats a millor jugador jove i s’ha classificat en sisena posició.

Pel tècnic gironí Andreu Plaza, el més important d’aquests premis és el reconeixement al Barça, que ja va ser distingit el 2013. “És un club mundialment conegut, amb seguidors a tots els països, i que nosaltres estiguem representant el nostre esport és molt important. L’aposta del Barça per la secció és indiscutible i nosaltres intentem correspondre-hi fent-ho tan bé com podem i intentant de jugar al màxim de finals”, sosté el tècnic. Pel que fa al guardó com a millor entrenador, reitera els arguments de l’any passat: “Són premis individuals, però haurien de ser col·lectius i que fos el premi al millor cos tècnic d’un equip.”

Per a Ferrão, la segona distinció consecutiva com a millor jugador del món té una significació especial després d’haver superat un trencament al tendó d’Aquil·les que el va tenir molts mesos fora de circulació. “Per mi és una felicitat molt gran, sobretot després de l’any que vaig passar, intentant recuperar-me de la lesió per intentar arribar a punt per a la final quatre de la Champions. Al final, hi vam poder arribar, vam guanyar i a més vaig ser escollit MVP. Aquest reconeixement té molt de valor”, sentencia el pivot de Chapecó. En tot cas, considera que el capità Sergio Lozano també hauria estat mereixedor del guardó: “Tant ell com jo el podríem haver guanyat perquè el Sergio ha fet un any increïble.”

MILLOR CLUB
Barça 778 vots
Magnus Futsal Sorocaba 609
Movistar Inter 403
MILLOR JUGADOR
Ferrão 717
Sergio Lozano 499
Rodrigo Hardy Araújo 280
MILLOR PORTER
Leonardo De Melo ‘Higuita’ 603
Thiago Mendes ‘Guitta’ 561
Jesús Herrero 409
Dídac Plana 372
MILLOR ENTRENADOR
Andreu Plaza 549
Ricardo Di Izeppe 456
Nuno Sergio Dos Santos 425
Hauria de ser el premi al millor cos tècnic d’un equip. M’alegro pel reconeixement del Barça com a club
Andreu Plaza
Hi dono molt de valor per tant com em vaig esforçar per recuperar-me de la lesió, però en Sergio també se’l mereixia
Ferrão
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)