Handbol

La força del col·lectiu i Sagosen

Handbol. La selecció espanyola intentarà imposar la seva fortalesa com a equip en els quarts del mundial davant del talent del central de Noruega, que acapara protagonisme en atac i defensa

La selecció espanyola intentarà fer valer la força del col·lectiu per superar una Noruega (20.30 h, Tdp) liderada pel considerat millor jugador del món, Sander Sagosen, i accedir a unes semifinals del mundial que se li resisteixen des del 2015. Si l’equip del sarrianenc Jordi Ribera destaca per la seva homogeneïtat i pel fet d’integrar un bloc molt compacte. En cada partit pot destacar un jugador diferent. En el de Christian Berge, Sagosen acapara tot el protagonisme. El central del Kiel no és només el referent ofensiu –és el segon màxim anotador del torneig amb 50 gols– sinó que també ho és en defensa, com ho demostra el fet que és el jugador amb més exclusions (5). Com en altres campionats, Ribera ha sabut dosificar la càrrega de minuts dels jugadors i qui n’ha jugat més és l’extrem Ángel Fernández, que acumula 3h15 en pista. A Noruega, en canvi, hi ha fins a set jugadors que superen les 3h30 de joc. De fet, n’hi ha dos, el veloç extrem Bjornsen (4h35) i Sagosen (4h04), que acumulen més de 4 hores en pista.

A més de Ribera i els sis jugadors d’Espanya, en els quarts de final també hi haurà presència catalana en la selecció de Qatar, comandada pel tècnic Valero Rivera, acompanyat per Ricard Franch i Jordi Rosell. El subcampió del món del 2015 es jugarà l’accés a les semifinals contra Suècia (20.30 h).

Els quarts de final (avui)
Dinamarca - Egipte 17.30 h (1)
Suècia -Qatar 20.30 h (2)
Espanya - Noruega 20.30 h (3)
França - Hongria 20.30 h (4)
Semifinals (divendres)
Guanyador (1) - guany. (3) 17.30 h
Guanyador (2) - guany. (4)l 20.30 h
Tercer lloc (diumenge)
Perdedors de les semifinals 14.30 h
Final (diumenge)
Guanyadors de les semifinals 17.30 h
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)