Més esport

París organitzarà els Jocs del 2024 passi el que passi a Tòquio

El president del comitè organitzador afirma que els Jocs Olímpics de la capital francesa no estan lligats al destí dels japonesos

El president del comitè Organitzador dels Jocs Olímpics de París 2024, Tony Estanguet, ha assegurat que la competició a la capital francesa es durà a terme: “passi el que passi” aquest any a Tòquio. També ha indicat que un nou retard dels Jocs japonesos tindria: “un impacte bastant limitat”. En una entrevista a “Le Monde” Tony Estanguet, ha afirmat: “Els nostres Jocs es faran a 2024, passi el que passi a Tòquio. Desitjo que aquests Jocs es disputin, perquè crearan una dinàmica forta, però París 2024 no està lligat al destí de Tòquio.”

Tony Estanguet també ha precisat que ell creu que Tòquio podrà organitzar els Jocs aquest any, però: “si les condicions ho permeten”, i ha indicat que un nou retard o una anul·lació no influiria en el calendari de París, que té previst inaugurar els seus Jocs el 26 de juliol de 2024.

Els organitzadors dels Jocs de París estan treballant ara en les cerimònies d’inauguració i clausura, i Tony Estanguet ha explicat que desitja que no es desenvolupin només a l’estadi olímpic i que puguin traslladar-se, en part, al centre de París.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)