Més esport

Bach diu que el COI està centrat en el 23 de juliol i no perden el temps en conjectures

El president del comitè olímpic ha afirmat que ni el científic més notable pot predir la situació de la pandèmia a l’estiu

“No perdem temps ni energia en conjectures. Estem plenament concentrats en la cerimònia inaugural del 23 de juliol” ha assegurat el president del Comitè Olímpic Internacional (COI), l’alemany Thomas Bach, respecte als Jocs Olímpics de Tòquio. En la conferència de premsa posterior a una reunió telemàtica de la comissió executiva de l’organisme Thomas Bach ha manifestat que ni el científic més prominent és capaç de predir quina serà la situació de la pandèmia de coronavirus quan arribin els jocs, i ha demanat: “paciència i comprensió” als esportistes, al poble japonès i a les demés parts implicades.

En els darrers dies han sortit molts rumors sobre si els Jocs Olímpics de Tòquio es tornarien a ajornat o es cancel·larien definitivament per la pandèmia mundial de la Cobid-19 i el poc suport entre el poble japonès.

El president del COI ha reiterat que la qüestió mai ha sigut si hi haurà Jocs en el mes de juliol, sinó “com seran”. Thomas Bach ha explicat: “L’organització dels Jocs Olímpics i Paralímpics és un repte extremament complex. La complexitat es multiplica quan es tracta d’uns Jocs ajornats sota les condicions d’una pandèmia. Estem aprenent cada dia. La lluita contra el virus és una lluita dura. Però lluitem pels esportistes olímpics.”

També ha anunciat que la sessió del COI que s’havia de fer a Atenes de manera presencial en el mes de març haurà de ser telemàtica. En aquesta sessió s’havia de reelegir a Thomas Bach com a president del COI.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)