Vela

La candidatura de Turró portarà les eleccions de la federació catalana a la justícia ordinària

No està d’acord en que el tribunal català de l’esport reconeixí les irregularitat però no suspengui el procés electoral

La candidatura a la presidència de la federació Catalana de Vela de Jesús Turró ha anunciat que continuarà el procés de denúncia de les irregularitat en el procés electoral via la justícia ordinària. En un comunicat ha explicat que el Tribunal Català de l’Esport (TCE) reconeix que hi van haver irregularitat a les eleccions, però que no creu que s’hagi de suspendre el procés electoral que es va portar a terme. En les eleccions fetes el dia 1 de setembre va ser reelegit en el càrrec de president Xavier Torres.

Jesús Turró va impugnar les eleccions davant el TCE per diverses irregularitats, com adulterar el cens amb clubs que no complien els requisits per votar. Segons explica en el comunicat la candidatura de Jesús Turró, el TCE els hi ha donat la raó sobre les males pràctiques que van denunciar, però al mateix temps, diu que no creu que s’hagin d’anular les eleccions perquè, tot i corregint les irregularitats que constata que es van fer, el guanyador encara té un marge de 2 vots a favor. Jesús Turró diu en el comunicat que arribarà fins al final del procés legal per demostrar la veritat i que els responsables assumeixin les seves responsabilitats.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)