Atletisme

El Sant Jordi, 26 anys després

Atletisme. El campionat de Catalunya en pista coberta, que torna al pavelló olímpic des que l’edició del 1995 va servir de test per al mundial, serà un estímul per a les noves generacions

El Palau Sant Jordi serà avui per segona vegada l’escenari del campionat de Catalunya absolut en pista coberta. Del primer cop aviat farà 26 anys. Va ser el 3 de març del 1995 i va servir com a prova test del mundial indoor que se celebraria una setmana després en la majestuosa joia olímpica. En el palmarès d’aquell campionat destaquen grans noms de l’atletisme català com ara Carles Sala (60 m tanques) i Gustavo Adolfo Bécker (alçada), que dies després també competirien amb els principals especialistes mundials. La pandèmia i l’ocupació temporal del pavelló de Sabadell han provocat que el Sant Jordi torni a ser puntualment el marc del campionat català, sense públic i amb la gran majoria de protagonistes que ni tan sols havien nascut el 1995. Una de les proves amb millor cartell serà els 1.500 m amb Marc Alcalà, Llorenç Sales i Youssef Taoussi a la línia de sortida. Tampoc hi faltarà una bona representació de les noves generacions de l’atletisme català, alguns inscrits en dues proves com ara Pol Retamal (60 m i 200 m), Sara Gallego (200 i 400 m), Xènia Benach (60 m i 60 m tanques) o Bernat Erta (400 m).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)