Handbol

El KH-7 Granollers torna a golejar i passa als quarts de la copa

Ha derrotat per 47-29 l’Uneatlantico Pereda en la tornada dels vuitens de final

El KH-7 Granollers s’ha classificat pels quarts de final de la copa després de tornar a golejar per 47-29 l’Uneatlantico Pereda en la tornada dels vuitens de final. En el partit d’anada les vallesanes ja es van imposar per 28-38, i no ha tingut cap problema en la tornada. L’entrenador Robert Cuesta no ha estat present en el partit per un contacte amb un positiu de Covid-19 i ha dirigit l’equip Jessica Bonilla. Martina Capdevila ha sigut baixa per problemes físics.

Les vallesanes han dominat des de l’inici i als descans ja guanyaven de 8 gols, 23-15. El conjunt càntabre ha intentat mantenir-se dins del partit, però en la segona meitat el KH-7 Granollers ha superat els 10 gols d’avantatge i ha marxat clarament en el marcador. La màxima diferència ha sigut el resultat final de 47-29, amb 18 gols de marge. La brasilera Elaine Gomes ha sigut la màxima golejadora del partit amb 9 gols.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)