Atletisme

Pol Retamal fa el doblet al Sant Jordi

El velocista s’imposa en els 60 i els 200 m del campionat de Catalunya i Xènia Benach brilla en els 60 tanques

El velocista internacional del FC Barcelona Pol Retamal, ha estat un dels atletes més destacats aquest matí en el campionat de Catalunya absolt en pista coberta, que s’ha disputat de forma excepcional en el Palau Sant Jordi, on s’ha instal·lat l’única pista que hi ha ara mateix disponible. Retamal s’ha imposat en els 60 m (6.91), a 6 centèsimes de la seva marca personal, i en els 200 m (21.52), prova en què té un millor registre de 20.99.

L’únic rècord dels campionats l’ha batut la jove de 20 anys Xènia Benach (Scorpio 71), que s’ha imposat en la sèrie bona dels 60 m tanques amb 8.32. Benach ja havia rebaixat fa uns dies a València el rècord català de la prova (8.22) i confirma, d’aquesta manera, que és una de les grans revelacions de la temporada. A més, ha estat segona en els 60 m (7.69) rere Ona Rossell (7.59).

En un campionat amb baixes d’atletes rellevants que es reserven sobretot per a l’europeu de pista coberta ha destacar el triomf de Llorenç Sales en els 1.500 m (3:45.02), que s’ha imposat a Àdam Maijó i Marc Alcalà.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)