Tennis

Nadal és baixa en la copa ATP per una lesió a l’esquena

El conjunt estatal ha derrotat Austràlia en el seu debut en la competició (3-0). Granollers ha disputat el doble i ha guanyat

Rafael Nadal és baixa per a la copa ATP que s’ha iniciat a Melbourne per una lesió en la part inferior de l’esquena. El conjunt estatal ha debutat avui contra Austràlia, el conjunt amfitrió. El manacorí ho ha anunciat a través de les xarxes socials: “He decidit amb el meu equip no jugar el primer partit de la Copa ATP com a conseqüència d’unes molèsties a la part inferior de l’esquena. Espero poder estar bé per dijous”.

Rafael Nadal s’havia d’enfrontar a Alex De Miñaur, i ha estat substituït com a número u d’Espanya per Roberto Bautista que ha remuntat i ha guanyat per 4-6, 6-4 i 6-4. El lloc de número dos de Bautista, l’ha ocupat Pablo Carreño que en el primer partit ha derrotat per 6-2 i 6-4 a John Millman. Amb la victòria decidida el barceloní Marcel Granollers i Pablo Carreño han guanyat el partit de dobles contra Peers i Saville per 6-4 i 7-5. Espanya ha aconseguit la seva primera victòria en la competició.

El manacorí confia en poder estar present en el partit que dijous Espanya jugarà contra Grècia i en el que Rafael Nadal s’hauria d’enfrontar al número 6 mundial, Stefanos Tsitsipas. En aquest partit l’equip estatal es podria jugar el pas a les semifinals. Rafael Nadal va Melbourne després jugar divendres una exhibició a Adelaida contra l’austríac Dominic Thiem (7-5 i 6-4), on no va mostrar cap problema físic.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)