Triomf del Medi

Waterpolo. El Mataró va tutejar el potent Kinef Kirixi rus i va perdre per un ajustat 8-10

0 0 0 0 0 0

Mataró - Budapest; Mediterrani -Kinef; Mataró - Verona; Kinef-Buda.

El Mediterrani, que va vèncer l’amfitrió Verona (11-13), és l’únic dels tres catalans que va vèncer en la primera jornada de la fase de grups de l’Eurolliga femenina. El CN Mataró va caure, també en el grup B a Verona, amb el cap ben alt contra el poderós Kinef Kirixi rus (10-8). L’equip maresmenc perdia de 4 gols en el tercer quart (8-4) quan va reaccionar i es va situar dins del partit (8-7) amb un gol en superioritat d’Alba Bonamusa. Les catalanes es van posar altre cop a un gol en el darrer parcial (9-8), però tampoc no van empatar i el partit se’ls va esmunyir. Helena Lloret (2) va ser la màxima golejadora de l’equip de Dani Ballart. Roser Tarragó va catapultar el Mediterrani amb tres gols en el primer quart (2-5). Les italianes van empatar en el tercer (9-9), però l’equip de Marc Comas va resoldre en el darrer amb un gol de Berta Seto, el quart de Tarragó i el tercer d’Iris Mathilde Wolves. A Budapest, el Sant Andreu no va trobar arguments contra l’UVSE, l’amfitrió (20-5). L’Astralpool Sabadell, per la seva banda, debutà avui en el grup D contra el Dunaujvàros hongarès.