El Barça guanya a Veszprém (34-37 ) i consolida el primer lloc de grup en la Champions

Els blaugrana han superat el seu més directe rival en un partit on ha destacar Aleix Gómez amb 10 gols

El Barça ha guanyat a la pista del Veszprém per 34-37 i ha consolidat el primer lloc del seu grup de la Lliga de Campions. El retorn a la competició dels blaugrana després del mundial era complicat ja que visitaven al segon, però han fet un bon partit i han sortit més líders. Aleix Gómez ha anotat 10 gols, i Gonzalo Pérez de Vargas ha fet 16 aturades.

En la primera meitat els blaugrana han pogut córrer i fer jugades ràpides gràcies a les aturades de Gonzalo Pérez de Vargas, ha acabat el primer temps amb 9, i a l’encert en el contraatac. Un parcial de 0-3 els ha situat amb 4-7 en el marcador i a partir d’aquí sempre han dominat. El Barça ha aconseguit la màxima diferència de 6 gols a set minuts del descans (10-16) i ha finalitzat el primer temps amb 4 gols d’avantatge, 15-19. Jure Dolenec ha arribat al descans amb quatre gols, i tres d’elles de penal.

En la segona meitat els conjunt hongarès ha millorat en defensa, els blaugrana han perdut pilotes i el porter local ha fet bones aturades. El Vezprém s’ha apropat en el marcador poc a poc i després d’un parcial de 5-1 ha empatat (31-31) a nou minuts del final. El Barça ha encaixat el cop, s’ha refet després d’uns minuts i ha dominat el tram final del partit (1-5 de parcial) per acabar guanyant per 34-37.

El Barça i el Veszprém jugaran el seu segon partit ajornat, de la jornada 10, el proper dimarts en el Palau Blaugrana.