El CN Mataró supera el Ferencvàros (13-9) i continua viu en l’Eurolliga

L’equip maresmenc juga aquesta tarda (18 h) contra el Verona, el conjunt amfitrió, el tercer partit en 24 hores

El CN Mataró ha superat amb autoritat el Ferencvàros (13-9) en la segona jornada del grup B de l’Eurolliga i manté intactes les possibilitats d’accedir als quarts de final de la competició. L’equip maresmenc jugarà aquesta tarda contra el Verona (18 h), l’amfitrió, el tercer partit en 24 hores. La victòria contra el conjunt hongarès s’ha segellat en la posada en escena i en l’epíleg (4-1, 3-3, 2-3 i 4-2) i ha tingut a Anni Espar (5 gols) i Alejandra Aznar (3) com a principals protagonistes ofensives.

L’equip maresmenc ha anat per feina i liderat per Aznar i Espar en atac ha rubricat un parcial de 4-1 en el primer quart. Tota una declaració d’intencions. El Ferencvàros ha fet un pas endavant en el segon quart i ha ajustat les diferències (4-3 i 5-4), però una Espar en estat de gràcia i Anna Gual, en una acció en superioritat, ha permès que l’equip de Dani Ballart mantingués la renda de tres gols al descans llarg (7-4). El conjunt de Gergely Beres no es donava per vençut i en l’intercanvi de cops deixava el partit totalment obert després d’anotar-se el parcial del tercer quart (2-3). En els últims vuit minuts, una precisa vaselina d’Espar en un contraatac començava a aclarir el panorama per a les mataronines. La connexió amb la boia Danijela Jackovich, després d’una bona assistència d’Helena Lloret, i dues dianes de la capitana Marta Bach en superioritat han signat la sentència.