Atletisme

La copa al Sant Jordi

Atletisme. El Barça intentarà arrabassar el títol estatal de clubs al Playas de Castelló, que el curs passat va segellar un doblet històric

El Palau Sant Jordi viurà avui una jornada d’emocions fortes amb la copa estatal de clubs en pista coberta. El Playas de Castelló va segellar el curs passat a València un doblet històric, tant en homes com en dones, amb només dos punts i dos punts i mig d’avantatge respecte dels equips del Barça. Entre les dones, el València és el gran dominador en el palmarès de la competició. L’AA Catalunya exerceix d’amfitrió i l’Avinent Manresa, que havia fet mèrits esportius per ser en la llista de sortida de la copa femenina, s’ha quedat fora per la reducció del campionat a sis participants pels protocols contra la Covid-19 –normalment son vuit– i per la plaça que ocupa l’agrupació com a organitzador. Més enllà dels principals referents de l’atletisme estatal, en l’equip blaugrana destaca la presència dels catalans Cristina Lara, Maria Vicente, Pol Retamal i Aleix Porras, entre d’altres.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)