Atletisme

El Barça repeteix el segon lloc en la copa de clubs

El Playas de Castelló, amb 67 punts, revalida el títol al Sant Jordi, 5 més que el conjunt blaugrana

El Barça s’ha hagut de conformar amb el subcampionat de la copa de clubs d’Espanya en categoria femenina, que s’ha disputat aquest matí al Palau Sant Jordi. L’equip blaugrana ha cedit per 5 punts de diferència davant el Playas de Castelló (67 a 62), que revalida el títol per segon curs consecutiu. La tercera plaça ha estat per al València, amb 55 punts, mentre que l’AA Catalunya, el club organitzador no ha pogut evitar el sisè i últim lloc. amb 23 punts, per darrera del Pamplona Atlético (34) i l’Atlético San Sebastián (32).

El Barça ha aconseguit cinc victòries parcials a càrrec de la madrilenya Andrea San José en perxa, amb rècord de la competició inclòs (4,42 m), la castellana Águeda Muñoz en 800 m (2:13.37), la sevillana Carolina Robles en 3.000 m (9:09.32), de la mallorquina Caridad Jerez en els 60 m tanques (8.36) i en el relleu de 4x400 m (3:42.60), amb una gran posta final d’Aauri Lorena Bokesa. El Playas de Castelló, amb quatre triomfs, ha tingut una actuació molt regular i ja ha arribat al relleu amb 6 punts de marge i el títol pràcticament assegurat. Només el podia perdre en cas que el Barça guanyés i el seu equip quedés desqualificat, circumstància que no s’ha donat, ja que han ocupat el segon lloc.

Pel que fa a les atletes catalanes del Barça, l’hospitalenca Maria Vicente ha guanyat la seva sèrie de 200 m amb un registre inferior als 24 segons (23.98), però ha estat la tercera en el còmput general. També ha ocupat el tercer lloc la velocista Cristina Lara en els 60 m (7.57), per darrera de la maresmenca Ona Rossell (7:48), en les files de l’equip campió, el Playas de Castelló. Una de les marques més valuoses de la competició s’ha produït en el cercle de pes en què la gallega Belén Toimil ha acreditat un millor intent de 17,86 m, rècord de la competició i a només 8 centímetres de la plusmarca espanyola, en poder de Martina de la Puente (17.94 m) des del 1996.

Aquesta tarda es disputa la copa masculina.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)