El CN Sabadell accedeix als quarts de final de l’Eurolliga després d’empatar amb el Vouliagmeni (7-7)

L’equip de David Palma ha hagut de remuntar un parcial inicial de 5-1 favorable al conjunt grec

L’Astralpool CN Sabadell ha salvat l’empat contra el Vouliagmeni (7-7), suficient per assegurar-se un lloc en els quarts de final de l’Eurolliga. El conjunt de David Palma haurà d’esperar al partit de demà entre l’equip grec i el Dunaujvàros per saber si ocupa el primer o el segon lloc del grup D. Les sabadellenques han sabut refer-se d’un mal inici (5-1) per no complicar-se la vida i no dependre d’altres resultats per continuar ben vives en la competició. Els parcials del partit han estat de 2-1, 3-1, 0-3 i 2-2, i els gols del Sabadell se’ls han repartit: Forca (2), Maica, González, Van der Sloot, Cordobés i Keuning.

En el primer quart les defenses s’han imposat al joc d’atac. Maica, des de la boia i en superioritat, ha inaugurat el marcador, però el conjunt hel·lè ha capgirat el resultat amb un xut llunyà de Diamontopoulo i un penal executat per Koolhaas. En el segon quart no ha millorat el panorama per a les sabadellenques. Espès, l’equip de David Palma no trobava el camí en atac i ha malbarat fins a cinc jugades en superioritat. El Vouliagmeni, en canvi, liderat per Koolhas ampliava el seu avantatge fins a col·locar-se amb un preocupant parcial de 5-1. Forca, de penal, trencava la sequera de gairebé un quart d’hora i col·locava el 5-2 abans del descans. Després de la represa, altre cop Forca, amb un llançament parabòlic marca de la casa, prosseguia la remuntada. El partit no tenia treva i l’esquerrana sabadellenca ha vist poc després com havia de deixar la piscina després de la tercera exclusió. En tot cas, l’equip vallesà anava creixent a partir de la defensa i amb els xuts d’Irene González i Catharina Van der Slot segellava l’empat abans d’entrar en els últims 8 minuts de partit. El CN Sabadell ha mantingut la dinàmica i un xut de Cordobés, en superioritat, tornava a situar les vallesanes al capdavant. La rèplica del Vouliagmeni, però, ha estat immediata i Xenaki ha tornat a restablir l’equilibri. La tensió era alta i el conjunt català ha enllaçat diversos atacs enviat la pilota als pals. En defensa, però, resistia amb bones intervencions de Laura Ester. Koolhaas, de penal, situava el conjunt grec amb avantatge, però Keuning no ha desaprofitat una jugada de superioritat per segellar el definitiu empat a 7.