Waterpolo

Sabadell-Olympiacòs i Mataró-UVSE Budapest en els quarts de l’Eurolliga

L’anada es disputarà el 27 de febrer i la tornada el 13 de març

L’Astralpool Sabadell s’enfrontarà a l’Olympiacòs grec i el CN Mataró a l’UVSE Budapest en els quarts de final de l’Eurolliga. La qualificació que s’ha disputat a Verona i Roma (Itàlia) i Budapest (Hongria), ha finalitzat avui mateix i ja s’han donat a conèixer els rivals dels dos conjunts catalans que s’han classificat.

El conjunt vallesà, que ha acabat primer del grup D jugarà contra el segon del grup C, l’Olympiacòs amb qui es va enfrontar en l’última final de la competició fa dues temporades. El conjunt maresmenc, segon del grup B tindrà una eliminatòria molt complicada contra el primer del grup A, l’UVSE Budapest, un dels equips habituals en la final a quatre de la màxima competició europea de clubs. Les altres dues eliminatòries de quarts enfrontaran les russes del Kinef Kirixi i el Dynamo Uralotxka, i el SIS Roma italià contra el Dunaújaváros hongarès.

Els quarts de final es disputaran en una eliminatòria d’anada i tornada. El primer partit serà el 27 de febrer i el segon el 13 de març. El Mataró com a segon de grup començarà jugant a casa i el Sabadell com a primer jugarà el primer partit fora i tindrà la tornada a casa. La Lliga Europea de Natació (LEN) es reserve el dret d’organitzar tots els partits de quarts de final en una sola seu dependent de l’evolució de la pandèmia.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)