Tennis

Djokovic i la resta de favorits passen fluix en el debut a l’obert d’Austràlia

Els favorits, tant del quadra masculí com del femení, han tingut debuts relativament plàcids avui en la primera jornada de l’obert d’Austràlia. El serbi Novak Djokovic, vuit cops campió i que defensa el títol, no ha patit davant del veterà francès Jérémy Chardy i l’ha vençut per 6-3, 6-1 i 6-2. El seu segon rival serà el nord-americà Francesc Tiafoe. L’austríac Dominic Thiem (3), per la seva banda, ha superat el kazakh Mikhaïl Kukuxkin per 7-6 (2), 6-2 i 6-3 i se les haurà amb l’alemany Dominik Koepfer. El també alemany Alexander Zverev (6) s’ha hagut d’arromangar una mica més davant del nord-americà Marcos Girón, que li ha plantejat grans dificultats en els dos primers sets: 6-7 (8), 7-6 (5), 6-3 i 6-2.

En noies, l’australiana convidada per l’organitzada Lizette Cabrera no ha estat un obstacle per a la romanesa Simona Halep (2) –6-2 i 6-1–, que jugarà la segona eliminatòria davant de l’australiana Ajla Tomljanovic. També ha tingut un debut reeixit de la japonesa Naomi Osaka (3) davant de la russa Anastasia Pavliutxenkova: 6-1 i 6-2. Tampoc no han titubejat les germanes Williams. Serena (10), set cops campiona, ha eliminat l’alemanya Laura Siegemund per un doble 6-1 i tindrà un segon partit sobre el paper assequible contra la sèrbia Nina Stojanovic (100). Venus ha fet fora a la belga Kirsten Flipkens per 7-5 i 6-2.

El mataroní Albert Ramos, l’únic català en el quadre masculí de l’obert d’Austràlia, ha perdut per 7-6 (6), 2-6, 6-2 i 7-6 (8) davant del nord-americà Taylor Fritz (27) en un partit de tres hores i 23 minuts. La llosa de Ramos ha estat la poca efectivitat en les pilotes de break (3/14) i el fet d’haver perdut de manera molt ajustada els dos tie-break que ha jugat. És la tercera eliminació seguida en el debut del català en l’obert d’Austràlia.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)