Atletisme

La cubana Liadaomis Povea triomfa en el triple salt del míting del Sant Jordi

S’ha imposat en la reunió catalana amb un millor intent de 14,26 m per davant de la gallega Ana Peleteiro (13,89 m)

La cubana Liadaomis Povea, líder mundial de l’any en triple salt (14,54 m), ha complert els pronòstics i amb un millor intent de 14,26 m s’ha imposat en una de les proves estrella del míting internacional de Catalunya en pista coberta, que per primer cop s’ha disputat al Palau Sant Jordi. La caribenya ha superat a la gallega Ana Peleteiro, segona amb la seva millor marca de l’any (13,89 m).

Pel que fa als catalans, Maria Vicente s’ha imposat en els 60 m tanques amb un registre de 8.41 (8.40 en les eliminatòries). El prodigi hospitalenc no ha pogut rebaixar la seva marca personal (8.30), però ha superat tota una especialista en la matèria, la mallorquina del Barça Caridad Jerez (8.42). El lleidatà Aleix Porras (Barça), un altre dels joves talents de l’atletisme català, ha vençut en els 400 m amb 48.09. També hi hagut victòria catalana en els 800 m, amb la reapareguda Victòria Sauleda (l’Hospitalet Atletisme), que ha donat tota una lliçó tàctica per arribar guanyadora amb 2:06.29. Tres atletes han baixat dels 2:07.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)